Facebook Google Maps

LPG

LPG – Endermologie
Endermologie® är en överlägsen metod för att reducera celluliter, ärr, kroppsskulptera och ge kunden en slätare, spänstigare hud samt lindra muskel och ledvärk.
Tekniken är utvecklad och patenterad av LPG System i Frankrike. Metoden uppfanns av Louis Paul Guitay som i slutet av 1970-talet råkade ut för en bilolycka. Olyckan medförde svåra brännskador. Skadorna masserades dagligen i 3-4 timmar av terapeuter för att mjuka upp huden och återställa muskelfunktionen. Massage metoden gav goda resultat men tog alldeles för lång tid, så kom idén att skapa en maskin som ersatte den manuella massagen.

Maskinen användes också på andra patienter och efter vidare utveckling och ny forskning kunde man konstatera att tekniken även ökade blodcirkulationen i huden avsevärt, lymfdränerade och bl.a. reducerade celluliter.

Detta medicinska genombrott var möjligt tackvare en unik, patenterad teknik med valsar och vakumsug som masserar huden.

Metoden är världens första patenterade teknik för behandling av celluliter, och det är den första cellulitbehandlingen som har blivit godkänd av FDA i USA

Denna Endermologie®/LPG maskin, som rekommenderas av plastik kirurger och dermatologer världen över, har visat otroliga resultat.

Celluliter uppkommer i huvudsak av förtätad bindväv tillsammans med dålig blodcirkulation. Endermologie metoden omformar, slätar ut och stramar upp huden och bekämpar celluliter. När bindväven behandlas med effektiv djupmassage, stimuleras och förbättras hudens elasticitet avsevärt.

Andra områden som behandlas.
Endermologie® metoden drar ihop och stramar upp slapp hud t.ex på mage, lår, runt knän, stuss och överarmar.
Effektiv som komplement före och efter liposkulptur/fettsugning.
Mycket effektiv mot påsighet, trött och glåmig hy i ansiktet och på halsen. Stramar upp och ger lyster. Stimulerar collagen och elastinproduktionen och ger en fräschare hy.
Välgörande djupmassage för onda, stela nackar, axlar och ryggar. Samt dessutom en mycket effektiv behandling mot andra fysiologiska problem orsakade av cirkulationsstörningar såsom muskelvärk, spänningshuvudvärk, ledvärk, stelhet, svullnader, fibromyalgi mm.
Används av massörer och läkare inom idrotten runt om i världen.

Kostnadsfri konsultation